Om oss

På Drottningmottagningen möts du av hög kompetens och servicekänsla. Alla våra läkare, Ewa Guggenheimer, Agneta Nordin-Danfors och Magnus Bäcklund, är erfarna specialister i Onkologi, med stor vana att utreda och behandla bröstcancer.

Ewa Guggenheimer

Magnus Bäcklund

Agneta Nordin Danfors

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Även vår undersköterska i receptionen, Eva Larsson, har gedigen erfarenhet att arbeta med utredning och uppföljning av bröstcancer och att möta den oro som kan finnas i samband med det.

Eva Larsson

 

Vi finns på Drottninggatan 68 och i samma lokaler som BröstCentrum City. Vi  har ett nära samarbeta med Praktikertjänst Röntgen och BröstCentrum Citys erfarna och servicemedvetna personal, och deras Verksamhetschef, bröstradiolog Jonas Kierkegaard.

Företaget bakom kliniken är Diagnostiskt Centrum Onkologi. VD och Verksamhetschef är onkolog Magnus Bäcklund som är utbildad på Radiumhemmet och Karolinska Institutet. Han brinner för prevention inom både bröstcancer och hudcancer och är också en av medgrundarna till Diagnostiskt Centrum Hud. Magnus arbetar kliniskt med bröstcancer parallellt med forskning och utveckling som syftar till att förebygga bröstcancer, Karma-studierna.