Om oss

På Drottningmottagningen möts du av hög kompetens och servicekänsla. Alla våra läkare, Ewa Guggenheimer, Agneta Nordin Danfors och Magnus Bäcklund, är erfarna specialister i Onkologi, med stor vana att utredning, behandling och uppföljning av bröstcancer.

Ewa Guggenheimer specialist i Onkologi sedan 1999.

Magnus Bäcklund specialist i Onkologi sedan 2002.

Agneta Nordin Danfors i Onkologi sedan 2007.

Även vår undersköterska i receptionen, Eva Larsson, har lång och gedigen erfarenhet av att arbeta med utredning och uppföljning av bröstcancer och att möta den oro som kan finnas i samband med det.

Vi finns på Drottninggatan 68 och i samma lokaler som BröstCentrum City. Vi  har ett nära samarbeta med Unilabs på BröstCentrum City och deras erfarna och servicemedvetna personal och Edit Herterich, Jonas Kierkegaard med flera bröstradiologer.

Företaget bakom kliniken är Diagnostiskt Centrum Onkologi. VD och Verksamhetschef är onkolog Magnus Bäcklund som är utbildad på Radiumhemmet och Karolinska Institutet. Han brinner för prevention inom både bröstcancer och hudcancer och är också en av medgrundarna till Diagnostiskt Centrum Hud. Magnus arbetar kliniskt med bröstcancer parallellt med forskning och utveckling som syftar till att förebygga bröstcancer, se KARMA-projektet.