Omdömen/Media

Alla våra läkare på bröstmottagningen Drottningmottagningen, Ewa Guggenheimer, Agneta Nordin Danfors och Magnus Bäcklund, är erfarna specialister i Onkologi, med stor vana att utreda och behandla bröstcancer. De har alla tidigare bland annat arbetat vid Sophiahemmet och vid BröstCentrum City.

BröstCentrum City bedrivs högkvalitativ mammografi-verksamhet med goda omdömen. Under 2017 har en kundundersökning med mer än 1000 svar pågått som visat att 95% upplevt bemötandet på BröstCentrum City som Bra eller Mycket bra (5 eller 6 på en sexgradig skala) och att 92% med hög sannolikhet skulle rekommendera dem till en vän (9 eller 10 på en tiogradig skala).

Sagt om Drottningmottagningen 171221: ”Ni är helt fantastiska på att möta och se hela människan.” /Åsa 49 år

180108: Otroligt att få träffa två så kompetenta specialister vid samma tillfälle. Och jag klockade – allt var klart inom 40 minuter!” /Carin 56 år

180201: Alla jag träffade var så vänliga, trevliga, kunniga. Jag kände mig väldigt trygg och väl omhändertagen.” /Anna 37 år

Under vecka 23, 2018, genomförde vi en Nöjdhetsenkät med de som besökt oss sedan nystarten i december. Utfallet var generellt mycket positivt och på frågan om man skulle rekommendera Drottningmottagningen till andra gav samtliga patienter högsta betyg, 10 på den 10-gradiga skalan.

Vårt koncept med mammografi, eventuellt ultraljud och biopsi vid ett och samma tillfälle, minskar utredningstiden och oron för dig som patient.